Bine ai venit pe Blog Dobrogean!
"În orice ţară ar fi fost să ajung, de orice forme ale vieţii aş fi fost înconjurat, gândul -iar apoi întreaga mea fiinţă- s-a întors de fiecare dată în Dobrogea, la praful şi mărăcinii ei, la vântul ei de stepă, la chipul ei teluric şi generos. Oriunde m-aş fi aflat, dorul de ea mă ajungea în cele din urmă.
Dobrogea! Dobrogea! Pe fata aceasta ciudată, fiică de rege get şi de dansatoare tătăroaică, eu am iubit-o de pe vremea când umbla cu picioarele goale în ţărână"
Geo Bogza

Persoane interesate

Cred că nu mai este nevoie să vă spun că toate imaginile şi textele de pe acest site sunt proprietatea autorului şi nu pot fi folosite decât cu acordul în scris al acestuia,conform Legii nr.8/1996.
Mulţumesc!

joi, 1 martie 2012

Numai pentru HOŢI!

NU mai Fura!


Azi am descoperit că multe imagini de-ale mele sunt postate de unu' "fcserban"pe site-ul Wikimapia şi parcă mi-a dat cineva cu o bâtă în cap!Toată munculiţa mea i-a picat pleaşcă în braţe unui HOŢ! Îl intreb : ştii tu măi ăsta cam câte sacrificii am făcut eu când am urcat pe Allah Bair sau câte am pătimit când am căutat Piatra Scrisă de la Casian (nici măcar locaţia nu ai pus-o corect!)???ştii tu cam ce presupune să te lupţi cu căldura,cu ploaia,cu vântul sau mărăcinişul numai pentru a scoate o imagine cât de cât  frumoasă???...nu mai pomenesc şi de carburantul consumat pentru deplasări!
Mi-e silă de ăştia ca voi!

8 comentarii:

 1. Nu mai fi supărată, omul este colecționar :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce mult mi-ar place sa colecţioneze şi nişte poze de-ale tale :P
   Să vezi şi tu cum e!
   Pe viitor ferit-a Domnul de aşa ceva!

   Ștergere
  2. Dacă este colecționar... are! Pozele mele nu s-a obosit sa le ajusteze.Au rămas cu semnătura mea pe ele. Ce poți face în cazul asta? Să-i fie de cap! :)

   Ștergere
  3. Am observat că a luat şi imagini de-ale tale :D
   Nu se poate aşa ceva!Deocamdată internetul nu e o junglă ca fiecare să facă ce vrea!Are şi el legile lui.Foarte bine că foloseşti iscălitura pe imagini.Eu am urât chestia asta,dar de acum încolo o să folosesc watermark :(
   Şi să-i fie!dacă vrea probleme :D

   Ștergere
 2. E ceva comun, face parte din viata; unii cu munca si altii cu furatul! Ce poti sa-i faci? Poti sa-i rupi capul? Nu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cristi,i-aş rupe io ceva ăluia dacă dau ochii cu el :D

   Ștergere
 3. iti spun eu ca nu stie nimic din toate eforturile depuse de tine pentru a face fotografiile afisate pe blog. ca daca ar sti, nu le-ar mai fura, ar avea putin respect. da asa, cu tupeu si nesimtire, ii da inainte (din pacate).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bineânţeles că nu ştie Bogdan!Chiar aş vrea să îl iau la o ieşire foto din asta,ca să vadă cam ce pătimeşti pentru a scoate câteva imagini.L-aş târî prin toţi mărăcinii Dobrogei!
   Am primit scuzele de rigoare din partea lui :D,spune că a făcut-o în neştiinţă de cauză.
   Salutări multe din Dobrogea :)

   Ștergere

Zi dacă ţi-a plăcut :)

Interzisa copierea textelor si a imaginilor de pe acest site!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...